2012-05-10

vädret förstörde lovet+ mycket info om veckan oså

hej hej min dag har varit okej. jag var hos tandläkaren idag och de lagade min tand har skit ont uff hatar tandläkaren de är skit jobbiga iaf det gick jätte bra på fysik provet som jag hade igår.

 kom hem nyss var hos min mammas kompis jag hjälpte henne lite med städningen och fixade salen där festen ska vara, juste jag glömde skriva att imorgon har jag fest hos min mammas kompis den är från 10:30-17:00 typ men jag kommer gå 10:00 för att jag hjälpa till också (älskar att hjälpa folk med allt med möjligt) så har en lång dag på mig nu vet ni att jag kommer inte blogga förrän i natt.

nästa vecka har jag 2 prov matte prov på tisdag (skit svår, hatar matte) och har so på onsadag den verkar vara lätt och lite att kunna hoppas det går bra för mig.

mitt humör är nerrr idag. på sämsta humöret typ jag kanske kommer säga varför jag grät i skolan idag men ddet var många orsaker som fick mig att gråta men kommer ta upp de som äcklar mig.

skulle grilla med tjejerna imorgon men ni ser vädret hjälper aldrig så det blir kanske nästa vecka men vi måste gå ut för att Fatma resar 21 i maj då vi måste hälsa på henne innan hon går :(((

inget mer