2012-01-27

Är stolt över mig

Är så himla glad nu eller sen jag kom hem, för att idag hände något i skolan och för första gången gjorde jag rätt när det blir bråk eller missförstånd nu förstår säkert inte vad jag menar men kommer inte att säga det för er har jag lärt mig idag+bråket och jag är glad för många anleddningar ska försöka komma ihåg alla nu, det första är det jag har skrivit om, pratade med en person som jag älskar och ångrar mig grovt mkt att jag lämnade personen, 2 privata saker asså de ena är privat men den andra är inte privat men jag skäms bara så nu får det räcka med vfr jag är glad.

Nu eller snart kommer jag att ringa Berfin igen om designen eftersom vi hann inte prata i skolan, ringde henne nyss o jag tror att hon sover.-berfin ska ringa dig halv 9, ok?.
........ vad skulle jag säga mer???? ähh skriver om jag kommer på något

2012-01-26

Min dag+dagens låtar

Tjena förlåt att jag inte bloggade igår men skulle blogga men lille bror kom o skohbråkade med honom o sen lustet gick bort men nu så har jag lustet. Juste jag tror inte att jag skrev vfr jag började blogga? Men nu säger jag jag började blogga för att jag saknade bloggen o så började jag skriva igen..
Min dag var underbart eller min vecka var underbart. Jo för att...... jag vet inte faktiskt men det känns underbart men jag hörde skit snack om mig o min klass men jag skiter i de blev svek då men inte längr skiter i de bara är inte lika värt som förr nu så lyssnar jag på musik till Sofijah gillar henne grovt har skit bra låtar o är nervös för kemi-provet har tränat i 2 timmar nu det känns inte bra måste träna mer men inte nu ska träna i en halv timme till. Hoppas ni har lika mkt underbart vecka som mig och en sak till vill jag ta upp att äntligen har jag bestämmt den ny designen så ska prata med Berfin imorgon om hon kan fixa den åt mig :)

Bjuder på låt

2012-01-24

Det svåraste i livet att ta en så här viktig beslut

Den här veckan måste jag ta ett beslut och lägga ner allt det här för att det är så löjligt så orkar inte mer måste ta det rätta beslutet. Asså den här beslutet ska bestämma hur mitt liv ska vara alltså ska den var så :( eller :/ eller :@ eller :) Man vill så klart det här :) men vilken av allternativ som kmr göra mig :) eller :( måste bestämma längre tid för att tänka!
Säger beslutet efter jag har bestämmt

2012-01-22

Så att ni vet bara

jag har redan skrivit att kmr inte att blogga på den här bloggen o jag skrev "Goddbye 4ever" det finns folk som förstog att jag skulle ta själv mord men det gör jag aldrig. Det jag vill ta upp nu är att jag hat tänkt att jag skulle blogga igen på en ny blogg adress och om från början men har ändrat mig tack vare berfin men jag ska inte blogga för att jag har tappat lustet, vfr? för att ni kommenterar inte, har inte tid och ingen lust tycker att det är inte så viktigt att blogga eller nej det är viktig för min framtid
eller skit i jag är förvirrad idag sen jag vaknade ska tänka igen på detta

Goodbye 4ever

.

En ska till ni visste inte om mig o den är att jag har ingen tålamod såå....