2012-02-03

En ny kategori till!!!!!

Den tredje nya kategorien heter Tips om ALLT och det kommer händla om all tips som jag anväänder och vet som jag vill tipsa er jag tycker att de är mkt viktiga som kommer ändra ert liv för att det händer med mig hahaha

Den här kategorien är News och kommer handla om alla nyheter på bloggen eller nytt i mitt liv

Meeeeeer kommer

Finns nån som är sötare än de?






2012-02-02

Till 8:orna på min skola

Tjejer glömm inte det är tjejgrupp imorgon klockan 14:30 i bibloteket.

Hej Hej :D

Har nyss redigerat bloggen hoppas ni har märkt det!
Idag var min dag låååååång rolig det kändes skönt var med Rim mest. Gick inte till läxhjälp orkar inte får inte så mkt hjälp+att jag kan klara mig själv utan deras hjälp. Mmmm vad ska jag skriva mer om? Jo nästa så har jag 2 prov den ena på onsdag är HKK-prov om kött , fågel och fisk har läst en del och på fredag är det SO-prov det är lätt om islam o jag kan mkt så det är bara träning innan provet i 3 dagar räcker.

Jag lovar er att det kommer hända många förändringar och det kommer bli roligare bara när jag känner att jag kan mkt om bloggen asså några inställningar och sånt.
Nu är det bara att vänta tills jag lär mig!

Håll tummarna för mig

Håll snälla tummarna för mig önska mig lyckan har just deltagit på en tävling på Juliahs blogg om dagens blogg så hoppas jag vinner mellan 311 personer


Bäst inte för att jag vill vinna men hon är verkligen bäst älskar hennes blogg läser den måååååånga gånger om dagen :D

2012-02-01

Idag var en jobbig dag

som sagt var mkt jobbig dag för att idag hade vi halvdag så slutade kl. 12 skulle till Kista med mamma men när jag kom hem hade mamma högt blodtryck så vi kunde inte gå fick stanna hemma städa, diska, damsuga osv skit trött nu ska sitta vid datan en timme till sen ska lägga mig.

Ååååååååå nej ådet är torsdag gillade torsdagar men inte nu för att vi har gympa o jag har hatar gympan den är bra hälsosam men orkar inte byta kläder o svettas ihjäl o till sist får jag bara ETT F för att jag kan inte simma fast jag går till simhallen nu har börjat och måndagar för att då har vi också gympa. Kan inte skolka han kommer prata med mina föräldrar då fast mina föräldrar håller med mig :S

Nu måste jag lära mig att ställa nnågra inställningar på bloggen om det händer som jag har tänkt mig kommer jag bli mkt mer glad än jag är

Har gått öveeeeeeeer dig det spelar ingen roll vad du än gör

jag har älskat dig eller jag älskar dig men har gått över dig helt för att du är inte värt, feg, ingen åsikt och inget liv och är så himla stolt över att jag har gått över dig så nu säger jag hejdå puss&kram för sista gången... Nu kan man inte förstå vad jag menar visst? jag menar att nu vi är inte vänner som förr nu är vi bara -hej -hej inget mer orkar faktis inte med dina problem hejdå min gammla vän

2012-01-31

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hej igen o igen är så himla glad nu eller jag har varit det från förre inlägget. Har skit roligt nu messar Rima, Pratar med Israa o Rim på msn har skit roligt skrattar bara.
Idag efter skolan drog jag o Rima för att skulle köpa mat o äta ute asså men resturang hade inte bröd så blev lite arg på de så gick hem o skippade läxhjälpen.

Nu kom jag på en sak eller två saker som jag ska köra här
Måste gå filmen börjar nu
Hejdå sötisar godnatt <3333

Datasalen

Hi hi sitter i datasalen och skriver sammanfattning om kolhydrater på no lektionen. Är klar men ska inte säga till läraren då får jag skriva om protiner och det vill jag INTE.
Nu sitter jag med Rima, Meltem, Dilan, Sara, Berfin, Sitora och Ceren och några andra men ni känner inte de eller jag har inte skrivit om de. Idag är såklart ingen vanlig dag som vanligt för att Andrea fyller år idag har inte sett henne för att gratta henne men ska göra det.
Såg kommentarer på min msn som syster o bror har skrivit skit roliga kommenatrer.

Snart kommer jag lägga upp en text som jag har skrivit. Texten är privat eller mkt känsligt det svårt att förstå vad menar men det kommer att handla om det som har hänt mig som har mest sårat mig.

Kommer lägga 2 söta bilder på Berfin som hon skickade till mig under helgen.

2012-01-30

I biblan

är nu med Rima i skolans bibloteket vi snackar tjejsnack har egentligen gympa men har inte mina kläder med mig så fick gå hem från min lärare detsamma med Rima.
Disskuionen mellan oss
Jag:Vad ska jag skriva mer?
Rima:EEE Rima är best fuck(jag vet inte vad) nej nej nej
Jag: Okeeeej

Nu snackar hon om sin fb och hemligisar nu läser jag hennes blogg skit bra ska länka den om hon vill asså
från fredags
nu måste jag gå hejdå puss&kram