2012-01-13

åhhhhhhhh fredag

veckan tog slut fort känner mig helt slut vill bara sova men ska kämpa 2 timmar till sen godnatt!!
Vad ska jag  säga har inget att säga eller inget att blogga om mmmmmmm Hade en rolig dag skrattade fett mkt fick en vän hon heter Rima tog 100 bilder på henne men hon blev inte nöjd med nån bild då väntar jag tills jag kan få en fin bild på henne då lägger jag upp. Ville gärna skriva lite om henne men pallar ej som sagt nu ska kolla på en film hejdå babes

Fråge stunden

hejhej det blev dags för frågestunden, har inte fått så många frågor men jag har fått 2 bara.

1.Hej jag vill skapa en blogg men vilken blogg ska jag använda blogg.se eller blogspot.com?

Svar:Hej mm jag vet inte vad ska jag svara på dig men jag hade blogg.se den var bra men den är trög asso det tar lång tid att ladda upp en bild o det är svårt att lägga upp en vedio+att inlägget publiceras inte direkt det tar en dag eller några timmar tills den pubiceras. Och blogspot.com bilder laddas upp snabbt men ibland blir det snabbt som igår och vedion från youtube du kan bara infoga från samma sidan men vedion som du har i datans filer tar många timmar och inlägget publiceras fort texten har många olika färger+att man kan designa själv sin blogg desgin men jag vet inte hur man gör det. Tack för du frågar <333

2. Hej jag söker på din blogg varje dag flera gånger du har så fin bloggdesgin. Men jag undrar vem är Israa, kan du skriva lite om henne?


Svar: Tja, det är snällt av dig att du söker på mig och tack igen men det är inte jag som har desginat det är Berfin men visst är den fin. Israa är min bästa vän hon är från Irak, 15 år, har lärt känna henne i sexan och nu vi går i åttan. Inte så länge men hon är skit bra vän o finns alltid för mig.

2012-01-12

jag är helt slut

åhhh verkligen jag är helt slut så där var min dag sov inte så bra sov en halv timme sen vaknade (det är igår) o kunde inte sov o det kändes som om jag sov 10 timmar o inte bara en halv timme under tiden kollade på tv med syrran o sov igen halv 2 tack o lov idag morse kunde knappt vakna, vaknade halv 8 väckte brorsan o sen fick sms från mamma att jag ska gå till hennes sovrum gick dit hon pratade med mig om att skolka halva dag o följa med henne till ögon läkare för att skaffa glasögon och sen följade till vårdcentralen, hon behövde mig som tolk (utan svenska språket är man vilse) o halv 1 var i skolan gick till eng, svenska o so lektionen(ska flippa nån gång på so lektionen det är helt kaos där inne) Israa skulle åka hit men det gick inte som varje gång. Nyss pluggade jag till so läxan+att jag har redovisning som jag måste fixa nu, ska berätta historien om svartastenen som fallade från himlen det är jag som ville berätta historien så jag är väntar på imrgon. Nu hejdå måste börja träna på redovisningen kommer blogga om hur det gick!!!

Mitt skol schema+läxhjälp till 5 eller 6 som kommer börja nästa vecka+hemspråk på fredagar. :-((

8c

2012-01-11

Bok tips


Ja för en stund sen vaknade mamma o jag fick veta vart hon la den. Anyway här är lite om böckerna.
Littel Darlings: den handlar inte om en tjej o en kille man kan tro det från namnet men den handlar om 2 halvsystrar, den ena är fattig typ o den andra är kändis. Den som är rik lever med pappan som är rockstjärna o han vill inte erkänna att han har andra barn från andra kvinnor men de här systrar får kontakt med varandra genom att skicka brev till adressen men kort 2 flickor. 2 världar. en oväntad vänskap.
Knske ett liv: har inte börjat läsa den för att jag lånade den idag men jag lånade den för att jag tyckte om tittlen men jag har läst en mening bara o jag tror att den handlar om kärlek men jag vet inte men ska säga när jag börjar läsa den.
Den sista är en dikt bok ska kanske lägga upp dikter från den för er.

Ny bloggdesign kommer

Idag så hade jag pratat med bästa blogg desginare Berfin, jag bad henne att desgina om den o hon sa JA så nu tänker jag hur ska desginen vara? Tipsa mig om ni har nån idee,

jag vet att texten ser helt handikappade men det går väl bra?!!!

Undrar alltid vad reupliken ska vara!!!

Min dag var rolig, trevlig, fick nog av skolan från första dan men det var iaf bra dag. Fick träffa kompisar och 2 nya tjejer o diskuterade om tjej-snack. Fick nog av skolan föööör att det är inte så roligt att börja dagen med en mobil som har laddat ur o låna brors mobil :/, med användning av kompisar och hot(de som hotar är fega) på 15 års dagen, va? Nu sitter jag vid datan o bloggar o tittar på tv.
Efter skolan var jag i biblan lånade två böcker o lämnade in filmerna som jag hade lånat i måndags, skulle tipsa er om böckerna o en bok som jag hade lånat för länge sen som är super bra, men kunde inte eftersom min mamma la min USB-kabel nån stans o jag hittar inte den måste vänta på mamma tills hon vaknar :/.
Skulle nyss puvlicera inlägget men kom ihåg att jag kommer inte att logga in på mejlen förrän fredag eller lördag då besvrar jag på alla frågor på en dag okeeeeeeej hejdå bloggar senare om dan kanske...

2012-01-10

Tyckte om den

om mni söker på Juliahs blogg så hon har ett inlägg om citat o jag älskar citaten så jag googlade om citaten och  hittade en sida där finns skit många citaten(osäker på pluralen) här är webbsidan klick bara här jag valde citaten om vänskap för att vänskapen betyder så mkt för mig men det finns mkt mer kategorier om ni är intresserade

Juliah

Åhhh tyvärr så kunde jag inte hålla mig jag är skit dålig på att vänta på någon så har hittat en så grym blogg som står på 3:e plats i de mest kommenterade bloggar.
Hon heter Juliah älskar henne hon bloggar så himla bra.

Visst är hon så fin? jag gillar henne jätte mkt hon bloggar skit bra. Hon skriver om sin vardag, skönhet, mode tips, kör tävlingar och det viktigaste av de är att hon skriver hur det känns att leva med förlorat pappa,mamma&syster o är bara 13 år. Ska inte berätta om hur hon förlorade de ni kan bara klicka här o kolla&läsa när hon berättar. Till dig Juliah <33333333333333333333

Yesss

har kommit från utveckling samtalen för ett tag sen mina lärare är mkt nöjda men inte jag eftersom några lärare förklara inte för mig ex. matte o kemin jag är så trög att förstå de här ämnena så min mentor lovade mig att det ska ändras. Inga anmälningar YES är så himla glad.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den 16:e i januari har jag möte hos tankläkare i Bandhagen o ni förstår hur långt det tar från Husby-Bandhagen det tar ungefär 2 timmar så jag håller på att byta platsen till Kista(hoppas det går)
Här är mejlen som ni kan mejla mig på hediel.blogg@yahoo.com
Kommer besvara alla era frågor på bloggen och på mejlen.

Lite arabisk inlägg

nu såg jag att ja har fått besökare från hemlandet, Irak <33 så att de känner sig bekvämm här är en inlägg.
أهلا و سهلا بيكم انشاء الله يعجبكوب البلوغ.

God morgon

Go morgon vaknade för 45 min typ sen, har utveckling samtal kl. 10. Jag är färdig väntar bara på att det ska bli tio i så att vi går ut. Igår så sov jag ej bekvämm för att jag halv fyra o vaknade halv åtte för att väcka lilla bror till skolan o sov igen, kanske jag sover igen när jag kommer hem.
Håll tummarna för mig hoppas allt är bra o inga allmäningar som förre året(blev anmäld 2 ggr)
Ja... vad ska jag säga mer. Tittar på tv med mamma. Om 10 min kommer klä på mig mina ytter kläder.
Imorgon är skola måste vakna halv åtta stackars alla som har skola efter sig varje morgon.
Glöm inte håll tummarna för mig <333
Hejdååååå

2012-01-09

Neeeeeeeeeeeeej

Asso jag svär pallar inte gå till skolan jag hade glömt skolan under lovet men jag var tillsammans med Rim för ett tag sen o hon hade utveckling samtal o hon påminn mig att det är skola plus att hon påminn mig att jag har utvecckling samtal imrgon runt 10 tror jag.
Skit arg just nu men ska till bibblan låna några roliga filmer o sen ska kolla på de o slösa bort tiden med oviktiga saker. Ska EJ förberedda mig innan onsdag :@

Mitt schema för idag

  1. Be
  2. Gå ut
  3. Diska&städa
  4. Äta lunch&dricker te
  5. Be
  6. Kolla på svensk tv
  7. Sitta vid datan
  8. Styrker kläder medan jag kollar på tv
  9. Sitter med familjen en stund sen lägger mig
Skriver om jag inte gör som jag har planerat <333

2012-01-08

är skit arg just nu om någon rör mig kommer hända värsta flipp/katastrof

ja jag mår som det står för att skulle fixa överraskningen men allt avslutades och sen ville jag kommentera på Nadas blogg o det går ej allt på grund av min bror det finns tusen virus i datan o han vill inte uppdatera den kommer bråka med honom så fort han kommer. Åhh gud nu kom min syster o skrattar o babblar........ gud ge mig tålamod på henne :@

Bella

Hej igen tänkte länka en sötis som heter Bella. Hon bloggar skit bra man kan säga att hon är min favorit bloggerska. Hon skirver så fina dikter som jag älskar hoppas ni älskar hennes dikter lika mkt som mig plus hennes blogg.

En gammal bild som jag äbtligen fick tag på den men här är hennes blogg
sötisen Bella <333

Nya regler

Tjena från och med nu kommer jag skapa en mejl som ni kan mejla mig på o min behöver hjälp eller om ni har några frågor och jag kommer ta upp era frågor varje vecka en gång.
Plus att många förändringar kommer och de är överraskning.